Constructie

Als specialist in constructiewerk heeft Gremmer Constructie jarenlange ervaring in het vervaardigen van constructies van verschillende omvang, van licht tot zeer zwaar. We zijn ook gespecialiseerd in laswerkzaamheden in staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium, evenals revisies.

Ons bedrijf is VCA** gecertificeerd en al onze medewerkers hebben de benodigde certificaten, zoals VCA VOL en certificaten voor het gebruik van machines zoals heftrucks, hoogwerkers en hijsmiddelen.

We zijn ook NEN 1090 EXC 3 gecertificeerd voor dragende constructies in staal en RVS, en beschikken over een interne engineering- en ontwerpafdeling (MPCS & PPCS). Bovendien hebben we verschillende kwalificaties voor lasprocessen (WPQ's), waardoor we in staat zijn om zelfs moeilijk lasbare staalsoorten te lassen met behulp van de juiste lasprocessen en warmtebehandelingen.

Al onze constructies voldoen aan de hoogste eisen en normen die aan constructies worden gesteld.

Onze werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen van:

  • Staal constructies, leuningwerken, bordessen, kooiladders en leidingwerken voor de industrie en utiliteiten.
  • Diverse toepassingen en constructies voor On-offshore.
  • Portaal kranen, bovenloopkranen en hijs constructies.
  • Machinebouw en systeembouw voor industrie.
  • Lassen van verschillende soorten staal, RVS en aluminium.
  • Bruggen en onderdelen daarvoor.
  • Revisiewerken o.a. pompen en lagerhuizen.
  • Kunstwerken.

MACHINEBOUW

Bij Gremmer Constructie is onze afdeling machinebouw gespecialiseerd in het bouwen van machines voor afvalverwerking, agrarische doeleinden en de hennepteelt. Van ontwerp tot productie verzorgen wij het hele proces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het resultaat. We houden niet van omwegen en werken altijd op een no-nonsense manier.

Onze machinebouwafdeling is in staat om turn-key projecten te realiseren, wat betekent dat we het hele proces van A tot Z voor u verzorgen. Zo kunnen we u ontzorgen en kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten. We werken met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze machines efficiënt, duurzaam en veilig zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat onze aanpak de beste oplossing is voor uw machinebouwbehoeften.

KRAANBOUW

Bij Gremmer Constructie zijn we gespecialiseerd in kraanbouw. Onze afdeling kraanbouw is in staat om diverse soorten kranen te bouwen, van traversen tot bovenloopkranen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze kranen efficiënt, duurzaam en veilig zijn

Al onze kraanbouwprojecten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, wat betekent dat we de kwaliteit van elke kraan kunnen garanderen. We werken samen met u om uw specifieke wensen en eisen te bepalen, zodat we een kraan kunnen bouwen die aan al uw behoeften voldoet. Of het nu gaat om het verplaatsen van materialen of het uitvoeren van complexe taken, we zijn in staat om de juiste oplossing te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze kraanbouwdiensten.

CONTAINER REVISIE

Bij Gremmer Constructie bieden we professionele revisiediensten voor containers. We brengen oude, verweerde en gehavende containers terug in een goede technisch staat. Onze medewerkers gaan grondig te werk en zorgen ervoor dat elk aspect van de container wordt aangepakt.

Na de constructieve werkzaamheden worden de containers gestraald en gespoten, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Zo krijgt u een container die er niet alleen goed uitziet, maar ook voldoet aan de huidige kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze container revisiediensten zijn een kosteneffectieve manier om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren zonder dat u hoeft te investeren in een nieuwe container. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze container revisiediensten.

Meer informatie vindt u op cm-behandeling.nl