Over ons

Gremmer Constructie is een professioneel en betrouwbaar constructiebedrijf in Scheemda. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van lichte tot zware constructies en bieden uitgebreide laswerkzaamheden aan in staal, RVS en aluminium. Als u op zoek bent naar een partner voor al uw constructieprojecten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om stalen constructies, bordessen, bruggen en onderdelen, machinebouw, kraanbouw of andere constructies - we nemen graag de totale verantwoordelijkheid op ons en zijn altijd klaar om uw project succesvol te realiseren.

Met onze eigen engineering afdeling zijn we in staat om snel en efficiënt in te spelen op uw specifieke wensen en behoeften. Onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening en professionele aanpak stellen ons in staat om uw projecten tot in de puntjes te verzorgen.

MVO

Bij Gremmer Constructie zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid als onderneming en streven we ernaar om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Dit betekent dat we rekening houden met de impact die onze activiteiten hebben op mensen, de samenleving en het milieu.

We willen een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschappen waar we actief zijn en werken daarom samen met lokale partners en leveranciers. We nemen onze sociale en milieubehoudende verantwoordelijkheid serieus en zetten ons in voor een duurzame en inclusieve economie.

Daarnaast stellen we hoge eisen aan de arbeidsomstandigheden en -voorwaarden van onze medewerkers en zorgen we ervoor dat ze op een veilige en gezonde manier kunnen werken. We zijn ook continu bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het optimaliseren van onze processen om zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Als maatschappelijk verantwoord ondernemen voor u belangrijk is, dan kiest u voor Gremmer Constructie!